test

Oscar on yhdistelmä palvelua sekä softaa, mutta kaiken ytimessä ovat ihmiset, jotka rakentavat menestyksen. Tavoitteenamme on entistä parempien ratkaisujen tarjoaminen asiakkaidemme jokapäiväisen työn sujuvoittamiseksi. Oscarin arvot ja strategiset tavoitteet määrittävät sen, millainen kumppani me olemme nyt ja tulevaisuudessa.

Oscarin arvot

Henkilökohtaisesti

Me olemme kiinnostuneita jokaisen asiakkaamme liiketoiminnasta. Ymmärrämme, että he haluavat ja ansaitsevat erikoiskohtelua. Suuri osa ammattitaitoamme onkin oikean ratkaisun tarjoaminen oikeaan tarpeeseen. Asiakkaamme menestys on tärkein tavoitteemme ja lupaamme tehdä kaikkemme sen eteen. Meiltä saatkin käyttöösi kaiken sen osaamisen, jota meille on kertynyt vuosien varrella.

Reilusti

Emme myy sitä, mitä asiakkaamme ei tarvitse. Tunnemme tuotteemme ja palvelumme ja tiedämme, mihin ne pystyvät. Toimitamme asiakkaallemme helppokäyttöisen, tehokkaan ja toimivan ratkaisun. Hinnoittelumme on läpinäkyvää, ja asiakkaamme maksaa vain siitä, mitä todella tarvitsee.

Vastuullisesti

Lupaamme toimia yhteisen hyvän eteen. Me ja asiakkaamme menestymme, kun teemme asiat hyvin. Kehitämme palveluamme, jotta asiakkaamme pysyisivät mukana tulevaisuuden kehityksessä. Teemme vastuullista ja vakaata liiketoimintaa. Lupaamme tuotteellemme ja palveluillemme jatkuvuutta ja kehitystä, sekä itsellemme taloudellista vakautta. Kannamme vastuumme ympäristöstä.

Rohkeammin

Positiivinen ja kannustava työilmapiiri siivittää meitä kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme rohkeasti ennakoiden ja kokeillen. Emme pelkää epäonnistumisia – niistä opimme. Olemme suunnannäyttäjiä ja edelläkävijöitä, asiakkaamme menestys tärkeimpänä motivaattorinamme.

Oscarin strategia:
Katse tulevaisuudessa

Oscarin missiona on parantaa maailmaa yritys kerrallaan. Me olemme liiketoiminnan ohjauksen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä, joka pitää huolen sekä sinun että yrityksesi menestyksestä. Tavoitteenamme on jatkaa kasvuamme Suomen johtavaksi ja kattavimmaksi pk-yritysten liiketoiminta-alustaksi. Me haluamme luoda toiminnanohjausjärjestelmän, joka on suomalaisyritysten mielestä myös käytettävyydeltään paras mahdollinen vaihtoehto. Hyödynnämme automaatiota ja robotisaatiota sekä SaaS-mallia. Pyrimme olemaan arvostettu työpaikka, jonka asiakastyytyväisyys on mahdollisimman korkea.

Haluamme omalta osaltamme auttaa suomalaista pk-yrityskenttää menestymään digitalisaation murroksessa. Toiminnanohjausjärjestelmien kasvunäkymät sekä kasvun taustalla olevat ajurit ovat vahvat. Digitalisaation tuoma murros, verkkokaupan yleistyminen sekä yritysten jatkuva tarve tehostaa sisäisiä liiketoimintaprosessejaan tarjoavat positiivisia mahdollisuuksia. Nykyaikaisen liiketoimintaympäristön asettamat haasteet luovat tarpeita nopealle ja ajantasaiselle raportoinnille sekä reaaliaikaiselle liiketoimintatiedon hallinnalle. Me tahdomme jatkossakin toimia suunnannäyttäjänä tällä kasvun tiellä.