test

Onko organisaatiossasi tehostamisen paikkoja? Käytätte päällekkäisiä järjestelmiä, mistä johtuen teette paljon manuaalista työtä? Tuntuuko arki olevan jatkuvaa takaa-ajokohtausta kannattavuuden perässä?

Pian kaikki voi olla toisin – sillä nyt yrityksellänne on tilaisuus saada ERP käyttöön veloituksetta. ERP tekee yrityksen toiminnasta hallittavampaa ja tehokkaampaa. Aikaa säästyy, tieto kulkee sujuvammin ja myynti tehostuu.

Oletko valmis toimintaan?

Ei enää samojen asioiden kirjaamista useaan järjestelmään vaan sujuvaa toimintaa ja virtaviivaista arkea. Osana Lupa kasvaa -kampanjaamme lahjoitamme liiketoiminta-alustamme valitsemillemme yrityksille. Vinkkaa meille työpaikastasi, jonka uskoisit hyötyvän liiketoiminta-alustasta klikkaamalla alta.

Otamme vinkkauksia vastaan 14.8. asti.

Kaikkien vinkkaajien kesken arvomme 5kpl Skullcandy Hesh Evo Bluetooth-kuulokkeita. Palkinnon arvo on 99,00e, ja arvonta-aika 29.6.-14.8.

Lupa kasvaa – eli mitä?

Oscar Software toteuttaa ennennäkemättömän Lupa kasvaa -kampanjan, jossa  Oscar lahjoittaa liiketoiminta-alustan (ERP) kahdelle pk-yritykselle.

Kampanjalla haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä saavuttamaan kasvua ja kannattavuutta.

Etsimme nyt valmistavan teollisuuden sekä tukku- ja vähittäiskaupan pk-yrityksiä ERP:n käyttöönottoprojektiin. Lue lisää Lupa kasvaa -kampanjastamme.

Onko organisaatiossasi tehostamisen paikkoja? Vinkkaa meille yrityksesi!