test

Oscarin avulla tehostat verkkoliiketoimintasi avainprosesseja, parannat asiakaskokemusta, tavoitat haluamasi kohderyhmät ja maksimoit myynnin. Monialainen asiantuntijatiimimme tarjoaa täsmäapua mm. digitaaliseen markkinointiin, B2B-myynnin tehostamiseen, inbound-asiakasvirtojen kasvattamiseen, rajapintojen hallintaan sekä verkkoliiketoiminnan optimointiin. Lisäpalvelumme ovat suunniteltu tukemaan Oscarin liiketoiminta-alustan avaintoimintoja.

Maksimoi digitalisaation hyödyt

Jokainen yritys tarvitsee tuotteilleen ja palveluilleen toimivan ja informatiivisen verkkonäkyvyyden. Verkkokaupan perustaminen voi vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta todellisuudessa kasvukykyisen ja menestyvän verkkoliiketoiminnan rakentaminen vaatii monialaista asiantuntemusta. Me osaamme tunnistaa digitalisaation asettamat uhat ja mahdollisuudet. Toimintamme keskiössä on koko tilausprosessin automatisoiminen, virheiden minimointi ja asiakaskohtaisen palvelukokemuksen parantaminen. Oscar tarjoaa tehokasta tukea toimintasi kaikkiin vaiheisiin myynnistä markkinointiin, rajapintayhteyksiin ja asiakaspalveluun. Asiantuntijamme käyttävät apunaan Oscarin omaa liiketoiminta-alustaa, joka sisältää kaikki tärkeimmät verkkoliiketoiminnan työkalut. 

Me autamme kartoittamaan yrityksesi tarpeet, jotta voit tavoittaa ja palvella potentiaalisimpia asiakasryhmiäsi sujuvasti ja kustannustehokkaasti. Liiketoiminta-alustassamme olemassa olevan datan ansiosta verkkonäkyvyyden rakentaminen on tehokasta ja ketterää. Vaikka yrityksesi verkkoliiketoimintasuunnitelma olisi vasta kehitteillä, me voimme auttaa sen suunnittelussa, toteuttamisessa ja kasvattamisessa. Olipa kyse verkkokaupasta, intra- tai extranetistä tai digimarkkinoinnista, meillä on keinot kilpailukykysi lisäämiseen ja myynnin maksimointiin. Palvelumme ja tuotteidemme ytimessä on aina verkkoliiketoimintasi menestyksen tukeminen. 

Verkkoliiketoiminnan palvelut

Liiketoiminta-alustamme rinnalle kehitetyssä Oscar Digipäällikkö -palvelussa digimarkkinoinnin ammattilaistiimi huolehtii yrityksesi digitaalisesta näkyvyydestä. Valitsemme käyttöösi sopivimmat digimarkkinoinnin kanavat ja toimenpiteet sekä mittaamme ja kehitämme markkinoinnin tehokkuutta. Voit seurata tuloksia raportointi- ja kehitystapaamisissa sekä Oscarin omalla hallintajärjestelmällä.
EDI-yhteyksien avulla säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Automatisoidun tiedonsiirron ansiosta asioita ei tarvitse kirjata moneen kertaan ja inhimillisten virheiden riski vähenee. Esimerkiksi osto- ja myyntitilausten, toimituspäivämäärien sekä laskutuksen automatisointi tehostavat yrityksesi verkkoliiketoimintaa sekä parantavat asiakaskokemusta. Me autamme optimoimaan tiedonsiirron liiketoimintasi avaintoimintojen välillä.
Oscar tarjoaa verkkoliiketoiminnan palveluita kolmella eri alustalla: Oscar eCommerce, Oscar Prosper ja Shopify.

Tutustu myös