test

Työni Oscarilla alkoivat kesällä 2018. Olin silloiselta koulutukseltani kirjanpidon merkonomi ja pääsin liittymään Oscar Talousosaston® tiimiin. Koin olevani etuoikeutettu liittyessäni tähän joukkoon, sillä tiimissäni oli talousalan huippuosaajia. Kesällä 2019 rohkaisin mieleni ja kysyin Oscarin HR Business Partnerilta, Annika Männistöltä, voisinko tehdä opinnäytetyöni yritykseemme.  Loppukesästä 2020 pääsimme testaamaan Oscar Onboarding -opasta käytännössä uusien oscarilaisten perehdytysten myötä. Marraskuussa Oscarilla aloitti huimat yksitoista uutta työntekijää, jotka pääsivät läpikäymään juuri julkaistun Oscar Onboarding -oppaan. Itse pääsin ylpeänä toteuttamaan tämän kokonaisuuden tälle joukolle ja samalla jalkauduin virallisesti Oscarin HR-assistentiksi. Unelmani urapolun suhteen toteutui!

1. Minkälainen on Oscarin yrityskulttuuri?

Oscarin työkulttuuri on hyvin persoonallinen. Se on oikealla tavalla rento, rempseä ja nuorekas, ja se näkyy innostuksena oman toiminnan kehityksessä. Työkaverit tsemppaavat töissä ja yhteiset harrasteet työpäivän jälkeen pitävät mielen kepeänä.

2. Miten Oscarin arvot näkyvät työarjessasi? Entä ulospäin yrityksestä?
3. Mikä oscarilaisia yhdistää? Kuvaile kolmella ominaisuudella.

Oscarilaisten ylpeys omasta työstään näkyy niin yrityksen sisällä kuin ulkopuolellakin. Oscarilaisia yhdistävät rentous ja intohimo työhönsä. Teemme työmme hyvin, mutta muuten ei tarvitse jäpittää.

4. Mikä on siisteintä Oscarilla?

Hienointa Oscarilla on monipuolisuus työtehtävissä, työntekijöissä ja urapoluissa. Ihmisten erilaiset työhistoriat ja ominaisuudet täydentävät toisiaan ja luovat yhdessä kattavan kokonaisuuden.

Jarnan uratarinan pääset lukemaan kokonaisuudessaan blogista.

Tutustu myös