test

Olen työskennellyt Oscarilla pian kahdeksan vuotta.  Aloitin täällä teknisenä tukihenkilönä, jona toimin kolme vuotta. Tuodessani esiin, että olen opiskellut koodaamista, siirryin sisäisesti meidän cloud-tiimiin software developeriksi. Nyt olen tehnyt paluun IT operations – tiimiin, mutta en työskentele teknisenä tukena vaan tehtävänäni on automatisoida erilaisia päivityksiä ja pääsenkin nyt koodaamaan meidän tuki-tiimissä.

”Ari tuo Oscarille suurta DevOps-osaamista, vahvaa ongelmanratkaisukykyä, ihmisten välistä yhteyttä, suuria halauksia sekä kumeana jylisevän naurun – niin kuin ukkonen kumisee rantakallioihin juuri ennen kuin keväinen sade herättää hellästi vielä nukkuvan luonnon.”

Mitä teet Oscarilla?

Automatisoin erilaisten päivitysten tekemistä.

Parasta työssäni?

Parasta on se, että samanlaisia päiviä ei ole. ​Työ sisältää paljon ongelmanratkaisua.

Miten kuvailisit Oscarin kulttuuria?

Kaikki tekevät töitä tarmolla. Tiimeissä on hyvä tekemisen meininki ja kaikki haluavat viedä asioita eteenpäin.​

Mikä yhdistää oscarilaisia?

Työkaverit ja vapaa-ajantoiminta.

Jos voisit vaihtaa paikkaa kollegan kanssa yhdeksi päiväksi, kenen kanssa ja miksi?

Tuotekehitysjohtajamme Ritolan Tommin, koska haluaisin nähdä miten hän onnistuu pyörittämään kiireistä työarkeaan ja kuinka hän ninjailee eri palavereihin. 

Mitä teet vapaa-ajalla?

Käyn salilla, katson animea, silloin kun jaksan kerkeän ja muistan teen olutta. Rontti kaksi vuotta olen harrastanut oluen panemista. Vapaa-ajan kerhossamme Oscarin Maisteluklubissa maisteltiin erilaisia oluita, ja sitä kautta heräsi kiinnostus kokeilla itse, miten helppoa/vaikeaa olutta olisi tehdä itse. Sen idean ympärille luotiin panomiehet-klubi.

Tutustu myös