test

Annika aloitti HR:ssä joulukuussa 2018 samalla, kun lisäkouluttautui Tampereen yliopistolla henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntijan koulutusohjelmassa. Työ keskittyi rekrytointiprosessin kehittämiseen ja rekrytointeihin yhdessä esimiesten kanssa. Elokuusta 2019 lähtien Annika on työskennellyt HR Business Partnerin roolissa, johon kuuluu lisäksi muut yrityksen strategiset ja operatiiviset HR-asiat sekä liiketoiminnan tukena toimiminen. Työviikkoon kuuluu muun muassa rekrytointiprosessien eteenpäin viemistä, työnhakijoihin yhteydenpitoa ja haastatteluita sekä omien nimettyjen strategisten hankkeiden edistämistä. Annikalle kuuluu kaikki, mikä auttaa henkilöstöä viihtymään työssään ja Oscarilla paremmin.

1. Minkälainen on Oscarin yrityskulttuuri?

Rento ja rehellinen. Kasvuyritykselle leimallista on jatkuva muutos ja se, että ihmisissä arvostetaan idearikkautta, rohkeutta tarttua asioihin ja ylipäätään kehityshalua.

2. Miten Oscarin arvot näkyvät työarjessasi? Entä ulospäin yrityksestä?

HR-tehtävissä ja rekrytoinneissa pyrin kohtaamaan jokaisen henkilön yksilönä ja tarjoamaan mahdollisimman henkilökohtaista palvelua sekä organisaation sisällä että ulospäin. Töitä teen vastuullisesti ja reilusti siten, että jokaista yksilöä, niin kollegaa kuin työnhakijaa, sekä hänen näkemyksiään kunnioitetaan. Liiketoiminnan kehittyessä asioiden ja toimintatapojen kehittämiseen täytyy tarttua koko ajan rohkeammin, eikä jäädä miettimään, mikä voi mennä pieleen tai että jotain ei osaa. Asenne ja halu oppia ratkaisee!

3. Mikä oscarilaisia yhdistää? Kuvaile kolmella ominaisuudella.

Rentous, auttavaisuus ja aitous.

4. Mikä on siisteintä Oscarilla?

Ihmiset. Oscarilla on huikeita osaajia, mutta sen lisäksi myös huikeita persoonia. Jokainen myös saa näkyä ja kuulua juuri omanlaisenaan. Siitä syntyy hyväksyvä yrityskulttuuri ja rento yhdessä tekemisen fiilis, minkä vuoksi myös vapaa-aikaa
vietetään paljon oscarilaisten kesken esimerkiksi erilaisissa vapaa-ajan kerhoissa.

Tutustu myös