test

Haluaisitko parantaa käyttökatettasi 142%? Tervetuloa Oscar ERP:n maailmaan, missä kasvu alkaa ja kilpailuetu vahvistuu. Valjasta tehokkuuden voima liiketoimintasi eduksi. Varaa nyt ilmainen 30 minuutin tarvekartoitus asiantuntijamme kanssa ja laitetaan teidänkin käyttökate kasvuun.

ERP-järjestelmä on yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä, joka integroi yrityksen eri toiminnot yhteen helposti hallittavissa olevaan kokonaisuuteen. Meillä Oscarilla ERP on osa liiketoiminta-alustaa, joka on monipuolinen, mukautuva ja jatkuvasti kehittyvä järjestelmä. Liiketoiminta-alustamme sisältää mm. ERP-toiminnanohjausjärjestelmän, verkkoliiketoiminnan avaintyökalut sekä yrityksesi tärkeimpien toimintojen hallinta- ja seurantatyökalut.

Tehokkuuden salaisuus käytössäsi

Miten tämä tapahtuu?

1. Tehokkuus 142%: Automatisoi rutiinit ja vähennä tehottomia toimintoja. Oscar ERP on avain menestykseen. Parannamme käyttökatettasi 142%, ja haluamme näyttää sinulle, miten se on mahdollista.

2. Kasvata kilpailukykyäsi: Älä jää jälkeen kilpailijoistasi. Oscar ERP mahdollistaa liiketoimintasi tehokkaan skaalautumisen ja resurssien optimoinnin, tarjoten innovatiivisen ja kilpailukykyisen ratkaisun, joka tukee liiketoimintanne kasvua.

3. Ilmainen tarvekartoitus: Varaamalla ajan asiantuntijamme kanssa, pääset keskustelemaan liiketoimintasi kehittämisestä. Tavoitteena on ymmärtää liiketoimintanne erityispiirteitä ja kasvusuunnitelmia. Käydään lisäksi läpi teidän nykyisiä haasteita ja pulmia, jotta voimme tukea kasvutavoitteisanne.

Haluatko olla askeleen edellä? Varaa tarvekartoitus tästä!

Case: Puristeteos Oy

Ohjelmistoasiakkaamme Puristeteos Oy aloitti Oscar toiminnanohjausjärjestelmän käytön maaliskuussa 2019. Digitaalista siirtymää tehtiin suunnitelmallisesti vaiheittain. Vuonna 2021 Puristeteoksen koko toiminta oli siirretty sähköiseen ympäristöön ja käyttökate oli parantunut kahdessa vuodessa 142 %. Olisitteko te seuraava menestystarina?

– Oscarin käyttöönoton myötä onnistuimme poistamaan kaikki päällekkäiset työtehtävät. Oscar on tuonut täydellisen digitaalisen tilannekuvan tekemiseemme, minkä myötä olemme pystyneet nostamaan meidän tuottavuuttamme huomattavasti. Vuonna 2021 kasvoimme 29,5 % samoilla henkilöresursseilla. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin älyttömän nopeasti, kun ei tehdä turhia työvaiheita ja tehdään asioita tietoon perustuen eikä mutulla, Puristeteos Oy:n toimitusjohtaja Ville Mäenpää kertoo.

Ota yhteyttä Mäenpään Villeen, hän kertoo mielellään omista kokemuksista Oscarin käyttöönottoon sekä järjestelmän käyttöön liittyen. Villen tavoitat numerosta 040 591 8893.

 

Toimi nyt: Varaa ilmainen 30min tarvekartoitus!

Jos yrityksesi tavoitteissa on esimerkiksi tehokkuuden lisääminen, yksittäisten tilausten katteen kasvattaminen tai tuotannon volyymin nostaminen, niin otathan yhteyttä.

Klikkaa alta ”Varaa tapaaminen” ja ota ensimmäinen askel kohti kasvua ja menestystä Oscar ERP:n avulla.

Käyttöönottoprojekteissa on Oscarilta mukana asiantuntijoita, jotka ymmärtävät asiakkaan liiketoimintaa. Asiantuntijamme myös kouluttavat asiakkaan pääkäyttäjät ja prosessien omistajat parhaisiin käytäntöihin.

 

Heräsikö kysymyksiä? – Ota yhteyttä!

Tehdäänkö yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Timo Räsänen

Myynti- ja markkinointijohtaja
0500 78 78 78
timo.rasanen(a)oscar.fi

Tehdäänkö yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Satu Grönroos

Myyntipäällikkö
040 837 3366
satu.gronroos(a)oscar.fi