test

Sijaistus- ja varallaolopalvelu auttaa riskienhallinnassa

Talous- ja palkkahallinnossa on hyvä varautua muuttuviin tilanteisiin. Lomat, yllättävät sairastumiset tai kriisitilanteet eivät lamauta toimintaa, kun sijaistus on etukäteen suunniteltu. 

Oscar Talousosaston® ammattilaisten avulla yrityksesi talousasiat hoituvat myös sairaus- ja lomatapauksissa sekä kiireaikoina.  

Oscarin sijaistuspalvelun avulla saat sijaisen esimerkiksi oman työntekijän vuosiloman ajaksi, ja yrityksesi maksaa vain käytetystä ajasta. Palvelu helpottaa poissaolojärjestelyjä ja auttaa täyttämään lakisääteiset velvoitteet myös loma-aikoina. 

Sijaistuksen lisäksi tarjoamme kuukausimaksullista, vakituista varallaolopalvelua, jonka avulla poikkeustilanteisiin on helpompi varautua jo etukäteen. Kriisitilanteissa välttämättömät tehtävät on mahdollista saada ammattilaisemme käsiin kahden arkipäivän varoitusajalla. Täydellinen haltuunotto onnistuu 2 viikon varoitusajalla. 

Kuinka sijaistuspalvelu toimii?

Oscar Talousosaston® sijaispalvelu tarjoaa yrityksesi käyttöön ammattitaitoisen sijaisen talous- ja palkkahallintoon. Ennakoitu sijaispalvelumme mahdollistaa nopean ja vaivattoman sijaisen rooliin astumisen. Tuntemalla yrityksesi järjestelmän ja toimintatavat varmistamme, että sijainen pääsee töihin ilman ylimääräistä opetteluaikaa. Näin voitte luottaa siihen, että taloushallintonne pysyy sujuvana ja tehokkaana myös poikkeustilanteissa.

Älä jää odottamaan, kun voit ennakoida ja varmistaa liiketoimintanne jatkuvuuden jo tänään. Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan miten voimme tarjota teille parhaan mahdollisen sijaispalvelun talous- ja palkkahallintoon. Säästä aikaa, vaivaa ja varmista liiketoimintanne tehokkuus!

Kuinka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus lomakaudella?

Elina Naaralainen

Liiketoimintapäällikkö / HR- ja palkkahallinto
040 840 7111
elina.naaralainen(a)oscar.fi

Kuinka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus lomakaudella?

Riikka Harju

Liiketoimintapäällikkö / Taloushallinto
040 063 2349
riikka.harju(a)oscar.fi