test

Asiakkaiden vaatimuksiin sujuvasta teknisen tukkutoiminnan liiketoiminta-alustasta vastaa vuosien kehitystyön tulos Oscar T5. Toiminnanohjausjärjestelmä toimii käyttöjärjestelmästä riippumatta verkkoselaimessa, ja monipuolinen Oscar T5s -versio vastaa lisääntyneeseen mobiilikäytön tarpeeseen erityisesti kaupan alalla.

Viime vuosien ajan Oscarilla on kehitetty täysin uuden sukupolven selainpohjaista liiketoiminta-alustaa. Oscar T5 on suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmäksi erityisesti tekniseen tukkukauppaan, mutta asiakkaita on laajalla kirjolla myös muilta aloilta vähittäiskaupasta huoltoliiketoimintaan. Oscar T5 toimii selainpohjaisella käyttöliittymällä. Kyseessä on uusi tuote, jonka taustalla on kuitenkin kaikki se äly ja kehitystyö, jota vuosien mittaan edeltäjäänsä Oscar Tismaan on tehty.

Uusitut toiminnallisuudet – käyttöjärjestelmästä riippumatta

Web-selaimella toimiva Oscar T5 on riippumaton käyttöjärjestelmästä ja skaalautuu koko näytölle. Sen toiminnallisuudet ovat uusia ja jatkuvasti tuotavien päivitysten myötä se edustaa aina uusinta teknologiaa ja muun muassa myynnin toiminnot on hiottu huippuunsa.

Oscar T5 mahdollistaa dokumenttien automaattilähetyksen. Myös hakutoiminnot ovat edistyksellisiä ja hakuja voi tallentaa käyttäjäkohtaisesti. Tekoälyn avulla voidaan hoitaa muun muassa tilauksen kirjaus automatisoidusti esimerkiksi sähköpostiviestistä tai sen liitetiedostosta.

Oscar T5s:llä työtehtäviä hoidetaan kätevästi kännykällä

Mobiilikäyttö lisääntyy yritysmaailmassa kiihtyvällä tahdilla, ja tähän tarpeeseen vastaa Oscar T5s -versio. Sen mobiilioptimoidut toiminnot tarjoavat helppokäyttöliittymät eri työtehtäviin. 

Oscar T5s:ää käyttämällä voidaan kännykällä tai tabletilla esimerkiksi vastaanottaa tavaraa, tehdä myynnin keräilyä, tuotteiden massapoimintaa tai inventaarioita sekä tarkastella tuotetietoja. Varaston mobiilitoiminnot on optimoitu toimimaan erityisesti varaston PDA-laitteissa ja tableteissa.

Myyjällä on Oscar T5s:ssä kätevästi käytössään tarvitsemansa työkalut. Kännykällä myyjä voi muun muassa luoda ja tarkastella CRM-tapahtumia ja myyntitilauksia ja kirjata tuotetäydennystarpeita. Myynnin ja asiakkuudenhallinnan kaikki tarpeet saadaan hoidettua yhdessä käyttöliittymässä, kännykällä, tabletilla tai PDA-laitteella.

Uusia toimintatapoja ja visuaalisuutta

Liiketoimintajohtaja Sami Kosmala on kehittänyt Oscar T5 -tiimin kanssa Oscar T5:ttä useamman vuoden ajan. Tiimissä on 15 henkilöä, jotka kaikki ovat mukana kehittämisessä ja testaamisessa.

– Oscar T5:n bisneslogiikka on uusi, mutta esimerkiksi asiakaskohtaiset muutokset on säilytetty samanlaisina kuin edeltäjässään. Tämä mahdollistaa joustavasti nykyisten Oscar Tisma -käyttäjien siirtymisen Oscar T5:een, Kosmala sanoo. 

Oscar T5 ja Oscar T5s -ratkaisut ovat täysin selainpohjaisia. Käyttöliittymän visuaalisuus ja skaalautuvuus koko näytön kokoon miellyttää varmasti silmää, ja lisäksi päästään hyödyntämään muun muassa verkkopalveluista tuttuja kolmansien osapuolten toiminnallisuuksia.

– Oscar T5 vastaa nykypäivän trendien huutoon mobiilikäytettävyydellä ja selainpohjaisuudella sekä eri työtehtäviin sovitetuilla käyttöliittymillä. Tuotteemme ovat täysin meidän omia ja pystymme muokkaamaan niitä helposti asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Voimme esimerkiksi yksinkertaistaa ja karsia käyttöliittymän toimintoja hyvin suoraviivaisiksi, helpoiksi ja yksinkertaisiksi tai sitten voimme ottaa käyttöön tarvittavia uusia toiminnallisuuksia – mitä ikinä esimerkiksi myyjän tai varastotyöntekijän työ vaatiikaan, Kosmala kertoo.

Siirtyjille kova asiakaslupaus

Oscar T5 -järjestelmän käyttöönotot aloitettiin syksyllä 2019. Vastaanotto oli alusta saakka innostunutta, sillä teknologia, joka toimii ilman paikallisia asennuksia, on helppoudessaan houkutteleva. Oscar T5 lisää järjestelmän käyttöä, koska esimerkiksi myyjät voivat käyttää järjestelmää missä vain kännykällä, tabletilla tai muulla laitteella. Dataan päästään kiinni paikka- ja laiteriippumattomasti. 

Oscar T5:ssä on uudistuneessa muodossa samoja ominaisuuksia kuin edeltäjässään Oscar Tisma -järjestelmässä. Uuden teknologian myötä merkittävimmät uudistukset tulevat jatkossa aina Oscar T5 -järjestelmään. Oscar T5 tulee jollain aikavälillä korvaamaan Oscar Tisman. Siirtyminen Oscar Tismasta T5:een on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja kustannustehokkaaksi. Oscarin asiakaslupaus on, että kun lopetat työpäivän Oscar Tisma -käyttäjänä, aloitat seuraavana päivänä Oscar T5 -käyttäjänä.

Jos kiinnostuit Oscar T5 -järjestelmästä, ota yhteyttä Oscarin myyntiin!