test

Suomen suurin metrineulosten valmistaja Orneule Oy on luottanut toiminnanohjauksessa Oscariin jo vuosien ajan.


– Meillä Oscar hallinnoi tuotannon suunnittelua ja seurantaa, raaka-aineiden ostoa ja varaamista, tilauksia, reskontria, laskutusta, kirjanpitoa ja niin edelleen. Kaikki toiminnot tehtaassamme on helposti raportoitavissa. Oscarin liiketoiminta-alusta on helpottanut päivittäistä työtä monella eri osa-alueella. Käyttäjät arvostavat oikean ja ajantasaisen tiedonsaannin helppoutta ja nopeutta. Tarvittaessa tiedon alkulähteille on vaivatonta pureutua kattavien linkitysten avulla. – Tietoja ei enää tarvitse hakea monen mutkan takaa, kiittää toimitusjohtaja Jyrki Uotila.


Tekstiiliteollisuus on ollut pioneeri valmistuserien jäljitettävyydessä. Langan valmistajien tuotteita ei saa sotkea keskenään; eri valmistus- ja värjäyserät on pidettävä aina erillään. Tekstiilipuolelle seuranta ja jäljitettävyys tulivat jo kauan ennen varsinaisia laatujärjestelmiä. Orneuleen Uotila on tyytyväinen Oscarin toimivuuteen ja mukautuvuuteen tältäkin osin. Niin lopputuote, kuin raakaaine-erienkin jäljitettävyys on vaivatonta. Orneuleen järjestelmä on osin laajennettu ja räätälöity kokonaisuus, sillä siinä on huomioitu muun muassa yrityskohtainen materiaalierien käsittely ja työnkulku. – Oscarilla ymmärrettiin tarpeemme heti, ja saimmekin erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti käyttöömme meitä varten räätälöidyt toiminnot, toteaa Uotila.


Henkilökunnalle Oscarin käyttöönotto oli helppo. – Ja rahallisestikaan investointi Oscariin ei ollut kallis ja olemme saaneet investoinnilla liiketoimintahyötyä tehokkuuden ja toimivuuden kautta.

Oscar on ollut meille selkeästi strateginen valinta. Arvostamme, että kotimaisella ohjelmistotalolla on omaa tuotekehitystä ja alan monipuolista osaamista. Oscar toimii asiakasläheisesti ja he ovat myös maantieteellisesti meitä lähellä, jolloin toiminnalla on kasvot ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin reagoidaan joustavasti ja nopeasti

Suunnitteletteko toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoa? Lataa maksuton ERP-vaihtajan opaskirja!

ERP:stä liiketoiminta-alustaan – kokeneet konkarit kertovat

Teos saa sinut pohtimaan, onko nykyinen toiminnanohjausjärjestelmäsi ajan tasalla. Saatko siitä kaiken nykytekniikan mahdollistaman hyödyn vai voisitko jotenkin tehostaa sen käyttöä? Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Teos antaa myös tärkeää tietoa siitä, kuinka valita sopiva järjestelmä yrityksen käyttöön ja mitä asioita yrityksen järjestelmiä vaihdettaessa tulee huomioida, jotta projekti saadaan ongelmitta läpi.