test

Oscarin ulkoistettujen IT- ja ohjelmistopalveluiden ansiosta arkesi on tehokasta ja selkeää. Yhdessä Oscar-toiminnanohjausjärjestelmän kanssa palvelumme varmistavat, että liiketoimintasi kehittyy ja prosessisi pysyvät ajan tasalla. Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat palvelukokonaisuudet aina tarpeidesi mukaan, jolloin ajankäyttösi tehostuu ja arjestasi tulee kitkattomampaa. IT-ammattilaisemme huolehtivat myös ratkaisujen toimivuudesta sekä kehittämisestä yrityksesi kasvun edellyttämällä tavalla.

Sujuvamman arjen ja tehokkaamman johtamisen apuvälineet

Oscarin avulla IT- ja ohjelmistoratkaisut ovat sujuva, luonnollinen ja kustannustehokas osa arkeasi. Tarjoamme helposti käyttöönotettavat pilvipalvelut sekä tukea paikallisten ympäristöjen hallintaan. Räätälöimme monipuolisesti tarpeidesi mukaan myös tarvittavat lisenssipalvelut sekä päällikköpalvelut johtamisen tueksi. 

Jos liiketoimintasi kasvu edellyttää erikoistuneempia työvälineitä, voit kääntyä Oscarin kehittämispalveluiden puoleen. Asiantuntijoidemme erikoisosaamisalueet kattavat kehitysprosessin kaikki vaiheet määrittelystä ja suunnittelusta julkaisuun, tukeen, ylläpitoon ja jatkokehitykseen asti. Näiden peruskivien päälle rakentuu ohjelmiston digitaalisen palvelun toteutus, ohjelmistoarkkitehtuuri, tehokas testaus ja testausautomaatio. Alustariippumattomat palvelumme helpottavat arkeasi selaimessa ja mobiililaitteilla, missä ja milloin tahansa. Meiltä saat apua myös ruuhkapiikkien keventämiseen, puuttuvan osaamisen täydentämiseen tai uusien liiketoimintaideoiden löytämiseen. 

Liiketoiminta-alustaamme yhdistettyjen kokonaisratkaisujen avulla voit tehostaa vuorovaikutusta sekä maksimoida kerätyn datan potentiaalin. Joustava järjestelmä parantaa reaaliaikaista tiedonsiirtoa esimerkiksi toimittajien, logistiikan tai tilitoimiston kanssa. Voit myös hyödyntää kaikkea liiketoiminta-alustan, eli esimerkiksi CRM-, ERP- ja verkkokauppajärjestelmien sekä BI-analytiikan keräämää tietoa liiketoimintasi menestyksen kasvattamiseen. Alustaamme on myös helppo yhdistää työkaluja, joita tarvitset esimerkiksi varastoautomatiikassa, suunnittelujärjestelmissä (CAD/PDM) sekä dokumenttien hallinnassa. Monipuoliset vuorovaikutus- ja integrointimahdollisuudet vähentävät turhaa manuaalista työtä ja parantavat läpinäkyvyyttä myös yrityksen tai konsernin sisällä. 

Oscar IT- ja ohjelmistokehityspalvelupaketit

Oscarin suomalaiset pilvipalvelut ovat helposti käyttöönotettavia, skaalautuvia ja kustannustehokkaita. Voit keskittää kaikki palvelusi yhteen paikkaan ja varmistaa niiden jatkuvuuden sekä siirtää nykyisiä ohjelmistoja yrityksellesi räätälöityyn virtuaalipalvelimeen. Palveluihimme sisältyy myös käyttötuki sekä palvelinympäristön valvonta.
Oscar IT -laitteistopalvelujen ylläpito mahdollistaa, että yrityksesi työasemat, palvelimet, verkkolaitteet sekä tulostimet toimivat luotettavasti. Laitteistopalvelut tarjoavat kustannustehokkaan tavan huolehtia tärkeiden työvälineiden elinkaaresta ja uudistaa laitekantaa. Laitteistoylläpidon ja -hankintojen lisäksi palvelumme kattaa lisenssien ylläpidon ja hallinnan sekä käyttäjätuen ongelmatilanteiden varalta.
Oscarin integraatioiden avulla toiminnanohjausjärjestelmäsi kommunikoi ulkoisten ja sisäisten järjestelmien kanssa reaaliaikaisesti ja luotettavasti. Integroinnilla nopeutat ja selkeytät tiedonsiirtoa ja synkronointia sekä vähennät manuaalista työtä ja siitä syntyviä kustannuksia ja virheitä. Avullamme voit automatisoida myös konsernin sisäiset transaktiot.
Ketterän ohjelmistokehityksen erityisosaamisemme kattaa useimmat teknologiat, työkalut, ohjelmointikielet sekä tietokannat ja rajapinnat. Sen ansiosta voimme tarvittaessa muokata ja räätälöidä alustaamme tarpeidesi mukaan sekä toteuttaa erilaisia kehitysprojekteja rajapintojen tai laajennusten muodossa.

Etkö löytänyt etsimääsi?