test

Oscar tekee työnteosta sujuvampaa. Liiketoiminta-alustamme sekä asiantuntijapalvelumme tarjoavat arkeesi tehokkuutta, hallittavuutta ja ennustettavuutta kasvusi tueksi. Kaiken keskiössä on Oscarin oma, monipuolinen ja selkeä liiketoiminta-alusta, jonka rinnalla toimivat taloushallinnon, verkkoliiketoiminnan sekä IT:n ja ohjelmistojen lisäpalvelut. Me osaamme tunnistaa suomalaisten keskisuurten ja pienempien yritysten tarpeet ja annamme luotettavaa taustatukea matkallasi menestykseen. 

oscar toiminta

Yksi liiketoiminta-alusta kaikkiin menestystarinoihin

Jatkuvasti kehittyvä ja yhtenäinen liiketoiminta-alusta on kustannustehokas ja selkeä ratkaisu sekä valmistavan teollisuuden että tukkukaupan arjen tehostamiseen. Se tuo hallittavuutta ja lisätehoja myös myyntiin ja verkkoliiketoimintaan. Oscarin alusta kattaa kaikki yrityksesi tarpeet, ja voit lisätä siihen palveluita toimintasi kasvaessa. Alustamme tarjoaa selkeät työkalut ERP-toiminnanohjausjärjestelmästä verkkoliiketoiminnan kokonaisratkaisuihin, tilaus-toimitusketjun hallinnasta tuotannonohjaukseen sekä sähköisestä taloushallinnosta sisäiseen viestintään ja pilvipalveluihin. 

Paketin toimitus -ikoni
Tilaustoimitusketjun hallinta
Euron valuutta -ikoni
Taloushallinta ja BI
Käyttäjä-ikoni
HR ja palkat
Lisenssi-ikoni
Asiakkuudet ja myynti
Tasapaino-ikoni
Tuotannonohjaus
Katalogi-ikoni
Projektinhallinta
Lähetä-ikoni
Sisäinen viestintä
Kannettava tietokone -ikoni
Huolto- ja laitehallinta
Ostoskärry-ikoni
Verkkokauppa

Palvelumme

Liiketoiminta-alusta

Oscar Talousosasto®

Oscar tarjoaa kaikki taloudenhallintapalvelut selkeästi, tehokkaasti ja reaaliaikaisesti yhdellä alustalla. Sen ansiosta säästät aikaa ja kustannuksia sekä saat luotettavan kokonaiskuvan yrityksesi toiminnasta nopeasti ja luotettavasti, ilman turhia operaatioita aineistojen tai järjestelmien välillä. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus erilaisista taloudenhallinnan prosesseista sekä koko talousosaston ulkoistamisesta. 

Liiketoiminta-alusta

Verkkoliiketoiminnan palvelut 

Menestyvä verkkoliiketoiminta vaatii monialaista asiantuntemusta. Oscarin avulla tehostat myyntiä ja tavoitat uusia asiakasryhmiä kustannustehokkaasti. Me tarjoamme täsmäapua esimerkiksi digitaaliseen palvelukehitykseen, logistiikan ulkoistamiseen, palveluportaalien hallintaan sekä verkkoliiketoimintasuunnitelman muodostamiseen.  

Liiketoiminta-alusta

Ohjelmisto ja IT-palvelut 

Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä vaatii jatkuvaa kehittämistä. Oscarilta yrityksesi saa mm. tarvittavat IT-ulkoistus-, integraatio- ja prosessikehittämispalvelut saman katon alta tehokkaan ja monipuolisen liiketoiminta-alustan tueksi. Me analysoimme jatkuvasti eri toimialoja ja asiakastarpeita, jotta voimme tarjota käyttöösi parhaat mahdolliset palvelut, menetelmät ja sovellukset. 

Liiketoiminta-alusta

BI-ratkaisut

Oscar BI on moderni ratkaisu yrityksen raportointiin ja analysointiin päätöksenteon tueksi. Analyysipakettimme raportit sisältävät PK-yrityskentän parhaat käytännöt ja mahdollistavat välittömästi vankan tiedolla johtamisen kulttuurin yrityksellesi. BI-raportit ovat interaktiivisia ja porautuvia, joten ne palvelevat sinua juuri haluamallasi tavalla.

Arvostamme Oscarin joustavuutta ja reagointikykyä

Oscar Software on vuosien varrella osoittanut halunsa kehittyä jatkuvasti, ja asiakasta on kuunneltu aina!

Tutustu myös