test

Eurotank Oy on säiliöperävaunujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut säilöautotehdas. Eurotank suunnittelee ja valmistaa vaativiin kuljetuksiin säiliöperävaunuja ja niiden järjestelmiä sekä komponentteja.

Oscar Liiketoiminta-alusta on ollut Eurotankilla käytössä yli 15 vuoden ajan. Yrityksen koko liiketoimintaa hallinnoidaan Oscarissa, esimerkiksi osto- ja myyntilaukset, varasto, kirjanpito sekä myynti- ja ostolaskujen seurannat tapahtuvat heillä Oscar Liiketoiminta-alustassa.

Oscarin ratkaisut valikoituivat Eurotankin käyttöön juuri siitä syystä, että Oscar nähtiin kehittyvänä ja monipuolisena ohjelmistotoimittajan heidän tarpeisiinsa nähden.

– Me saimme kaiken tarvitsemamme Oscarilta yhden laatikon periaatteella, se vaikutti suuresti päätökseen järjestelmätoimittajavalintaa tehdessä. Kyllähän Oscar ihan kokonaisvaltaisesti auttaa meidän liiketoimintaa, kun saamme henkilökunta, asiakas ja ihan markkinointi tasolla järjestelmästä kaikki irti, mitä tarvitsemme liiketoimintamme pyörittämiseen ja kehittämiseen, Eurotank Oy:n myyntijohtaja Henrik Joki sanoo.

Henrik erityisesti on kokenut merkittäväksi porautuvan kulujen seurannan, joka mahdollistaa Eurotankilla monipuolisten projektien yhteydessä ymmärryksen siitä, mikä on mennyt hyvin ja mitä heidän tulisi kehittää .

Oscaria Eurotankilla käyttää jokainen työntekijä, heillä henkilöstö jakautuu toimihenkilöihin ja tuotannon työntekijöihin. Tuotannon ja varaston puolella tehdään tuntileimaukset, varaosien keräilyt ja hankintojen ehdotukset, jotka kirjataan järjestelmään. Toimihenkilöt tekevät hankintoja näiden pohjalta ja kirjaavat Oscariin tarjoukset ja myyntitilaukset sekä toteumaraportoinnit ja tuntikirjanpidot. Eurotankilla pyritään käyttämään Oscaria mahdollisimman monipuolisesti.

– Tykkään siitä, että Oscar on tosi asiakaslähtöinen yritys, siellä määritellään oma yhteyshenkilö, joten tiedän aina keneen olla yhteydessä. Mikäli Oscarilta ei löydy valmista ratkaisua, niin se on mahdollista räätälöidä. Itse arvostan lisäksi sitä, että kyseessä on suomalainen tuote ja asiakaspalvelu on suomenkielistä, Henrik sanoo.

Suunnitteletteko toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoa? Lataa maksuton ERP-vaihtajan opaskirja!

ERP:stä liiketoiminta-alustaan – kokeneet konkarit kertovat

Teos saa sinut pohtimaan, onko nykyinen toiminnanohjausjärjestelmäsi ajan tasalla. Saatko siitä kaiken nykytekniikan mahdollistaman hyödyn vai voisitko jotenkin tehostaa sen käyttöä? Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Teos antaa myös tärkeää tietoa siitä, kuinka valita sopiva järjestelmä yrityksen käyttöön ja mitä asioita yrityksen järjestelmiä vaihdettaessa tulee huomioida, jotta projekti saadaan ongelmitta läpi.