test

Oscar Software Oy:n uusin aluekonttori avataan virallisesti Espoon Technopolis Otaniemessä 21.11.2019. Oscarilla on erittäin merkittävä asiakaskunta pääkaupunkiseudulla ja uuden aluekonttorin avaaminen mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmän ja nopeamman palvelun sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Konttoria vetää tammikuussa yhtiön palveluksessa aloittanut Heikki Valtonen.

Oscar Softwaren myynti on ollut vahvassa kasvussa jo runsaat 10 vuotta, ja tässä kehityksessä pääkaupunkiseudulla on ollut merkittävä rooli. Asiakkaat haluavat entistä useammin kattavaa ja integroitua liiketoiminta-alustakokonaisuutta, jonka päällä liiketoimintaa pystyy kasvattamaan kannattavasti aiempaa helpommin. Pääkaupunkiseudun konttorille rekrytoidaan lisää väkeä vahvistamaan asiakkaidemme palvelua muun muassa myynnin, asiakaskehityksen sekä konsultoinnin saroilla.

Oscar Software Oy järjestää uuden aluekonttorin avajaiset, jonne yrityksen toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Avajaisten ohjelmassa on muun muassa Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämiehen avajaisnauhan leikkaus ja ajankohtaiskatsaus, Oscar Software Oy:n toimitusjohtajan Simo Salmisen tervehdys, Oscar Liiketoiminta-alustan uutuuksien esittelyä sekä elävää musiikkia herkullisen cocktail-buffetin ääressä.

Avajaiset järjestetään 21.11.2019 klo 14.30-17.30 osoitteessa Vaisalantie 2, 02130 Espoo.

Toivomme avajaisiin ennakkoilmoittautumista osoitteessa https://oscar.sitebuild.fi/avajaiset.

Tervetuloa!

Kuvat

Uusi aluekonttori sijaitsee katutasossa Vaisalantiellä.
Uusi aluekonttori sijaitsee katutasossa Vaisalantiellä.
oscar valotaulu
oscar pressu
Oscarin kattavaan liiketoiminta-alustaan pääsee tutustumaan avajaisissa.

Oscar Software Oy
Vuolteenkatu 2
33100 Tampere

010 820 1000
https://oscar.sitebuild.fi/