test

Oscar T5  – ERP-toiminnanohjausjärjestelmä tukkukaupalle alk. 279€/kk

Erityisesti tukkukaupalle soveltuva Oscar T5 ERP-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa monia merkittäviä etuja liiketoiminnallesi. Se on suunniteltu vastaamaan tukkukaupan erityistarpeisiin ja optimoimaan päivittäistä toimintaa. Oscar T5:n hyötyihin kuuluvat muun muassa:

Tehokkuus: Järjestelmä automatisoi monia manuaalisia prosesseja, kuten tilausten käsittelyä ja varastonhallintaa, mikä parantaa toiminnan tehokkuutta ja vähentää virheiden mahdollisuutta.

Tarkkuus ja reaaliaikaisuus: Reaaliaikainen varastonhallinta ja raportointi takaavat tarkat tiedot saatavilla olevasta varastosta, tilausten tilasta ja liiketoiminnan suorituskyvystä, mikä auttaa tekemään parempia päätöksiä nopeammin.

Asiakastyytyväisyys: Järjestelmä mahdollistaa nopeamman tilausten käsittelyn, tarkemman toimitusajan arvioinnin ja paremman asiakaspalvelun, mikä johtaa asiakkaiden tyytyväisyyden lisääntymiseen.

Kustannustehokkuus: Automaation ja tehokkuuden avulla voidaan vähentää kustannuksia sekä aikaa vievää manuaalista työtä, mikä parantaa yrityksen kannattavuutta.

Skaalautuvuus: Oscar T5 on suunniteltu kasvamaan yrityksen mukana, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin yrityksille.

Kokonaisvaltainen hallinta: ERP-järjestelmä kattaa kaikki liiketoiminnan keskeiset toiminnot, kuten myynnin, ostojen, varastonhallinnan ja taloushallinnon, tarjoten kokonaisvaltaisen hallinnan liiketoiminnalle yhden integroidun järjestelmän kautta.

Järjestelmä yhdistettynä liiketoimintasi ymmärtäviin asiantuntijoihin

Yksi tärkeimmistä etuisuuksista käyttäessäsi Oscar T5 ERP-järjestelmää on se, että saat käyttöösi paitsi tehokkaan ja monipuolisen järjestelmän, myös joukon asiantuntijoita, jotka ymmärtävät liiketoimintasi kokonaisvaltaisesti. Tiimimme asiantuntijat eivät ainoastaan tarjoa teknistä tukea ja ohjausta järjestelmän käytössä, vaan he myös paneutuvat syvällisesti yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin. He osaavat räätälöidä järjestelmän juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivaksi ja ovat tukenasi koko matkan ajan.

Asiantuntijamme ovat valmiita tarjoamaan jatkuvaa tukea ja antamaan kehitysideoita liiketoimintasi tehostamiseksi ja kasvattamiseksi. He ovat käytettävissäsi vastaamaan kysymyksiisi, ratkaisemaan ongelmia ja auttamaan sinua hyödyntämään järjestelmän tarjoamia mahdollisuuksia täysimääräisesti. Olipa kyseessä sitten uusien toimintojen käyttöönotto, raporttien muokkaaminen tai liiketoimintaprosessien virtaviivaistaminen, voit luottaa asiantuntijoidemme asiantuntemukseen ja tukeen.

Oscar T5 ydinominaisuudet

Kattavat perusrekisterit tarjoavat vankan pohjan liiketoiminnan ja sidosryhmien hallinnalle.
Tehokkaat myyntitoiminnot auttavat optimoimaan myyntiprosesseja ja lisäämään myyntiä.
Automaattiset ja integroidut ostotoiminnot tehostavat hankintaprosesseja ja varmistavat oikea-aikaisen tavaran saannin.
Tarkka ja reaaliaikainen varastonhallinta varmistaa, että tuotteet ovat aina saatavilla asiakkaille.
Monipuoliset raportointiominaisuudet tarjoavat arvokasta tietoa liiketoiminnan kehittämiseen ja päätöksentekoon.
Kattava asiakkuudenhallinta auttaa ylläpitämään hyviä asiakassuhteita ja parantamaan asiakaspalvelua.
Selkeä ja tehokas myyntireskontra auttaa hallitsemaan maksuliikennettä ja varmistamaan maksujen saannin ajallaan.
Ostoreskontran avulla hallitset tehokkaasti hankintoihin liittyviä taloudellisia prosesseja.
Helppo pankki-integraatio tehostaa maksuliikennettä ja vähentää manuaalista työtä.
Kassamyyntiominaisuus tarjoaa kätevän tavan hallita myyntiä suoraan myymälässä.
Järjestelmäämme on mahdollista integroida monia lisäominaisuuksia, jotka voivat täydentää ja tehostaa liiketoimintaasi entisestään. Näihin kuuluvat esimerkiksi varausjärjestelmä, verkkokauppa ja huoltoportaali. Voit valita juuri sinun yrityksellesi sopivat lisäominaisuudet ja liittää ne saumattomasti osaksi ERP-järjestelmäämme, mikä mahdollistaa monipuolisen ja kattavan liiketoiminnan hallinnan yhden kokonaisuuden kautta.

Oscar T5 on täysin skaalautuva, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun yrityksille, jotka tarvitsevat ensimmäisen ERP-järjestelmänsä ja kasvavat sen mukana. Järjestelmän käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, mikä tarkoittaa sitä, että voit hyödyntää sen tehokkuutta välittömästi liiketoimintasi tehostamiseksi. Moderni käyttöliittymä tekee järjestelmän käytöstä selkeää ja yksinkertaista. 

Haluamme auttaa yritystäsi saavuttamaan täyden potentiaalinsa, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme räätälöidä ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

ERP-Järjestelmä liitettynä verkkoliiketoimintaan 

Oscar T5 ERP-järjestelmä voidaan liittää saumattomasti Oscarin verkkoliiketoiminta-alustaan, joka mahdollistaa sen, että kaikki sidosryhmät saavat reaaliaikaisen näkymään ERP-järjestelmän tietoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat tehdä ostoksia verkkokaupassa, joka näyttää reaaliaikaiset varastotiedot ja tilauksen tilan. Lisäksi liitettyä verkkoliiketoiminta-alustaa voidaan laajentaa erilaisten portaalinäkymien, kuten huoltoportaalin tai tilausportaalin käytöllä, mikä parantaa asiakaspalvelua ja tehokkuutta yrityksessä. Tämä saumaton integraatio auttaa yritystäsi tarjoamaan parempaa palvelua ja saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet tehokkaammin.

Tutustu myös