test

Oscarin liiketoiminta-alusta on suunniteltu suomalaisten Pk-yritysten tarpeisiin. Monipuolinen, mukautuva ja jatkuvasti kehittyvä alusta sisältää mm. ERP-toiminnanohjausjärjestelmän, verkkoliiketoiminnan avaintyökalut sekä yrityksesi tärkeimpien toimintojen hallinta- ja seurantatyökalut. Oscar tekee arjestasi selkeämpää, sujuvampaa ja tehokkaampaa. 

Mikä on ERP toiminnanohjausjärjestelmä?

ERP-järjestelmä on yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä, joka integroi yrityksen eri toiminnot yhteen helposti hallittavissa olevaan kokonaisuuteen. Toiminnanohjausjärjestelmään eli liiketoiminta-alustaan voi sisältyä erilaisia toimintoja, kuten tuotannonohjaus, taloushallinto ja va­ras­ton­hal­lin­ta. Toiminnanohjaus mahdollistaa siis yrityksen eri toimintojen keskitetyn hallinnan ja seurannan. Toiminnanohjausjärjestelmällä helpotat ja tehostat yrityksesi jokapäiväistä elämää.

Yrityksen tarpeiden mukaisesti toteutettu toiminnanohjausjärjestelmä antaa yrityksen johdolle ja muille vastuunkantajille selkeät ja ajantasaiset tiedot avuksi päätöksentekoon. Rutiinitoimet hoituvat mahdollisimman helposti ja automatisoidusti ja aikaa säästyy tuottavaan työhön.

Paras ERP-järjestelmä Pk-yrityksille toimialasta riippumatta 

ERP-toiminnanohjausjärjestelmä

Valmistavan teollisuuden toiminnanohjaus­järjestelmä

Oscarin ERP-toiminnanohjausjärjestelmä tuo tehokkuutta ja sujuvuutta teollisuuden Pk-yritysten tuotannonohjaukseen ja projektinhallintaan. Toimiva tuotannonsuunnittelu lyhentää läpimenoaikoja, helpottaa viestintää ja parantaa toimitusnopeutta sekä -varmuutta. Reaaliaikainen tieto, selkeä käyttöliittymä sekä monipuoliset, jatkuvasti kehittyvät työkalut auttavat hallitsemaan projektin kaikkia vaiheita varastonhallinnasta tuntikirjauksiin ketterästi ja nopeasti.

Lue lisää:

ERP-toiminnanohjausjärjestelmä

Verkkokaupat sekä erikoistavara- ja tukkukaupat

Oscarin ERP-toiminnanohjaus­järjestelmässä on kaikki tukku- ja vähittäiskaupan tärkeimmät elementit tilaus-toimitusketjun hallinnasta CRM- ja raportointityökaluihin. Reaaliaikainen tuotetieto, myynnin-, oston- ja varastonhallinta, verkkoliiketoiminnan ja B2B-myynnin työkalut sekä ketterät lisäpalvelut tehostavat liiketoimintasi kasvua kaikissa prosessin vaiheissa. Monipuoliset integrointimahdollisuudet sekä Oscarin asiantuntijapalvelut sujuvoittavat arkea, parantavat kustannustehokkuutta ja helpottavat päätöstentekoa. Tutustu T5 tuoteperheemme hintoihin ja paketteihin täältä.

Oscar liiketoiminta-alusta tarjoaa sinulle mm. seuraavat ratkaisut 

Oscar ERP on ketterä järjestelmä yrityksesi tehokkaaseen tilaus-toimitusketjun hallintaan. Oscarin avulla hallitset vaivattomasti koko prosessin myynneistä, ostoista ja varastonhallinnasta sähköisiin tilausyhteyksiin ja verkkokauppaan.
Materiaalihallinto niputtaa yrityksesi tilaus-, varasto-, tuotanto- ja toimitusprosessit sujuvasti ja kustannustehokkaasti. Se linkittää yhteen kaikki tuotteisiin liittyvät tapahtumat myynneistä, ostoista, tuotannon materiaaliotoista ja valmistumisista tuotteiden siirtoihin, inventointeihin ja romutuksiin asti.
Oscarin tuotannonohjauksen ja projektinhallinnan työkalujen avulla ohjaat sujuvasti yrityksesi tuotantoa ja projekteja, valmistatpa sitten kemikaaleja tai teollisuusautomaatiota tai suoritat suunnitteluprojekteja.
Helppokäyttöisen ratkaisumme avulla työntekijäsi voivat kirjata toteutuneen työajan reaaliaikaisesti tai jälkikäteen, ajasta ja paikasta riippumatta. Järjestelmämme tekee myös automaattisesti TES-tulkinnat ja tuottaa valmiin palkka-aineiston palkanlaskentaa varten.
Oscar tuo sujuvuutta yrityksesi kaikkiin tärkeisiin taloudenhallintatoimiin. Järjestelmän ansiosta rutiinit hoituvat tehokkaasti ja nopeasti, ja saat reaaliaikaista tietoa liiketoiminnan ohjaamisen tueksi. Järjestelmätyökalujemme lisäksi voimme tarjota yrityksellesi myös kokonaisen Oscar Talousosasto®-palvelun.
Tehokas verkkokauppajärjestelmä tarjoaa helppokäyttöisyyttä yrityksesi ja asiakkaasi arkeen. Oscarin avulla pidät valikoimasi ajan tasalla reaaliaikaisesti sekä tarjoat asiakkaillesi informatiivisen, helpon ja viihtyisän ostosympäristön.
Hallitse myyntiputkea, asiakkuuksia sekä CRM-toimintoja kätevästi mobiilissa. Kaikki olennainen tieto on yhdessä paikassa ja kaikkien saatavilla, ilman turhia integraatioita. Meiltä saat puhtia uusasiakashankintaan, asiakassuhteiden hoitoon, markkinointiin ja kampanjointiin sekä tehostat myynnin seurantaa ja ohjausta.
Nykyaikainen henkilöstö- ja palkkahallinto kattaa koko organisaation HR-asiat henkilöstöjohtamisen työkaluista rekrytointiin, palkanlaskentaan ja palkkatapahtumien keruuseen asti. Oscarin järjestelmäpalveluiden avulla suunnittelet helposti myös tuotannon lomat ja työvuorot.
Oscarin huolto- ja laitehallinnan työkalujen avulla hallitset tehokkaasti asiakkaidesi koneiden ja laitteiden sekä kohteiden huolto- ja kunnossapitotoimintaa, huoltosopimusten seurantaa sekä laskuttamista. Reaaliaikainen tieto on saatavilla yhdessä järjestelmässä koko tuotteen elinkaaren ajan.
Tarjoamme laajat ja tehokkaat toiminnot myyntiprosessin automatisointiin B2B-verkkoportaalien ja kenttämyynnin työkalujen avulla. Verkkopalvelut toimivat myös digitaalisen markkinoinnin ja inbound-markkinoinnin pohjana. Näiden avulla tavoitat koko asiakaspotentiaalisi ja luot tehokkaan myynti- ja toimitusprosessin.
Tehokkaiden integraatioratkaisujen ansiosta alustamme kommunikoi sujuvasti ja luotettavasti ulkoisten ja sisäisten järjestelmien kanssa reaaliajassa. Integraatio- ja rajapintatyökalut tuovat säästöjä työkustannuksiin ja vähentävät virheitä rutiininomaisissa työtehtävissä. Oscar-API täydentää aiempaa point-to-point -integraatiokerrosta ja kattaa tulevaisuudessa valtaosan perinteisen ERP:n toiminnoista.
Oscar ERP tarjoaa tehokkaat johtamisen työkalut raportointiin, viestintään sekä laadun- ja tiedonhallintaan. Toiminnanohjausjärjestelmämme avulla hallitset erityyppiset raportointitarpeet, saat luotettavaa tietoa päätösten tueksi, selkeytät yritysviestintää ja parannat asiakaskokemuksen laatua.
Oscar BI on moderni ratkaisu yrityksen raportointiin ja analysointiin päätöksenteon tueksi. Analyysipakettimme raportit sisältävät pk-yrityskentän parhaat käytännöt ja mahdollistavat välittömästi vankan tiedolla johtamisen kulttuurin yrityksellesi. BI-raportit ovat interaktiivisia ja porautuvia, joten ne palvelevat sinua juuri haluamallasi tavalla.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Oscar BI raportointi – Paras työkalu PK-yrityksen tiedolla johtamiseen

Oscar BI raportointi – Paras työkalu PK-yrityksen tiedolla johtamiseen

Oscar BI on moderni ratkaisu yrityksen raportointiin ja analysointiin päätöksenteon tueksi. Analyysipakettimme raportit sisältävät PK-yrityskentän parhaat käytännöt ja mahdollistavat välittömästi vankan tiedolla johtamisen kulttuurin yrityksellesi.
IT-palvelut ja ohjelmistopalvelut

IT-palvelut ja ohjelmistopalvelut

Oscar tarjoaa pilvipalvelut ja ohjelmistopalvelut ja auttaa varastoautomatiikassa, suunnittelujärjestelmissä ja dokumenttien hallinnassa.