test

Olin jo pidempään seurannut Oscaria ennen kuin hain työpaikkaa, nyt olen työskennellyt Oscarin myynnissä reilun vuoden. Ulkopuolisen silmin Oscar näytti kehittyvältä yritykseltä ja palveluvalikoima oli vaikuttava. Kun myyntitiimissä tuli paikka auki, niin hain heti ja ilokseni minut valittiin. Arki on vastannut ennakkovaikutelmaa: tylsää päivää ei ole. Laaja ohjelmisto- ja palveluvalikoima sekä asiakkaiden vaativat tarpeet pakottavat pysymään hereillä, jotta on koko ajan perillä ohjelmistojemme uusista hienouksista.

”Antti on mahtava kollega, hän auttaa aina tarvittaessa ja terävän muistinsa avulla hän muistaa myös muiden keissit. Pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Antilta voi aina kysyä neuvoa, hän on kärsivällinen ja hyvä neuvomaan. Antti on hauska ja lämmin, hänen kanssaan on mukava tehdä joka päivä töitä. ”

Mitä teet Oscarilla?

Yritän parhaani mukaan pitää eri tiimien asiantuntijat kiireisinä myymällä uusille ja nykyisille asiakkaille Oscarilla kehitettyjä työkaluja ja palveluita.

Parasta työssäsi?

Ehdottomasti asiakkaat. Työssä pääsee kurkistamaan monenlaisten asiakasyritysten arkeen ja kuulostelemaan näkökulmia yritysten kehittämiseen. Niistä viriää parhaat keskustelut ja löydetään Oscarin valikoimasta parhaat ratkaisut.

Jos voisit vaihtaa paikkaa kollegan kanssa yhdeksi päiväksi, kenen kanssa ja miksi?

Tuotejohtajamme Veli-Antti ”Vellu” Riihimäen kanssa. Olisi hienoa nähdä, miten Vellu rakentaa erilaisia raportoinnin superpaketteja, joista asiakas saa uutta perspektiiviä omaan tekemiseensä.

Mikä yhdistää oscarilaisia?

Ratkaisukeskeisyys tulee arjessakin vähän väliä esille. Asiakkaalla on liiketoimintahaaste tai kehitystarve, niin oscarilaisten sormet syyhyää päästä ratkaisemaan ongelma.

Miten kuvailisit Oscarin kulttuuria?

Auttaminen, apua saa tiimiläisiltä ja yli tiimirajojen, kunhan vain älyää pyytää. Töitä tehdään porukalla yhteisten tavoitteiden eteen.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Haahuilen kirjastossa ja samoilen metsässä. Välillä metsässä on kova kiire, kun pitää löytää suunnistukseen höyrähtäneiden tavoin valko-oransseja kankaanpaloja. Toisinaan meno on rauhallisempaa, kun patikoidaan koko perheen voimin Kangasalan lähimaastoja tai käydään kauempana kotimaan luontokohteissa.

Tutustu myös